banner262
Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi İBB Esenler Rezerv Yapı Alanı 1. Etap 1. Kısım Gediz Nehrinin deniz ile birleştiği nokta İSTİHDAMI ARTTIRICI

Şehitler için denizde dev Türk bayrağı açtılar

Antalya’da, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Sualtı Sporları Topluluğu öğrencileri, Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yılı ve Şehitler Günü nedeniyle Konyaaltı Sahili açıklarında dev Türk bayrağı açtı.

Şehitler için denizde dev Türk bayrağı açtılar

Antalya’da, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Sualtı Sporları Topluluğu öğrencileri, Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yılı ve Şehitler Günü nedeniyle Konyaaltı Sahili açıklarında dev Türk bayrağı açtı.

AÜ Su Ürünleri Fakültesi Sualtı Sporları Topluluğu öğrencileri Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yılı ve Şehitler Günü nedeniyle farklı bir etkinliğe imza attı. Rüzgarlı havaya rağmen Konyaaltı Sahili açıklarında dalış yapan 9 öğrenci su yüzeyinde dev Türk bayrağı ve fakültelerinin afişini açtı.Bayrağı gören vatandaşlar ise alkışlarla öğrencileri kutladı.

AÜ Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç.Dr. Mehmet Gökoğlu, Çanakkale ruhunu Akdeniz Üniversitesi gençliğinin de aynı duygularla yaşadığını belirterek, Su Ürünleri Fakültesi öğrencilerinin deniz yüzeyinde Türk bayrağı açtığını söyledi.

Denizde akıntı olması nedeniyle öğrencilerin zaman zaman zorlandığını dile getiren Doç.Dr. Gökoğlu, “Öğrencilerimiz şehitlerimizi Türk bayrağı açarak andılar.Karada bayrak açmak kolay, suda büyük bir güç gerektiriyor. Öğrencilerimiz şehitlerimize denize bayrak açarak saygı gösterdiler. Onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner259

banner264