İlçe halkının hayatını her alanda kolaylaştırmak, yaşam kalitesini biraz daha arttırmak için çalışmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi, 20 park ve 14 tesisin toplu açılış ve temel atma töreni ile toplamda 34 yeni tesisi ilçeye kazandırıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın katılımıyla gerçekleşecek iki ayrı tören ile Beylikdüzü, “Bugüne Nefes, Yarına Umut” olacak yeni ve donanımlı alanlarına kavuşuyor. İlk ayağı Dereağzı Mahallesi’nde gerçekleşecek törenler kapsamında; Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi, Beylikdüzü Mutfak, Afet Sonrası Kapalı Barınma Alanı ve Lojistik Destek Merkezi, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi, Gürpınar Aşık Veysel Kütüphane ve Etüt Merkezi, Beylikdüzü Geri Dönüşüm İşçileri Destek Projesi ve Atık Ara Depolama Merkezi ile 20 parkın açılışı gerçekleşecek; Yakuplu Anne-Çocuk Merkezi ve beş kreşin de temeli atılacak. Ayrıca atanamayan genç öğretmenler için sembol haline gelen Öğretmen Fedai Altun’un ismini taşıyacağı kapalı spor tesisi projesinin de tanıtımı yapılacak.
Törenin ikinci ayağında ise; Gürpınar Polis Merkezi Amirliği ile Beylikdüzü Müftülüğü, Mevlana Camii Kur’an Kursu ve Taziye Evi de hizmete açılacak.

İKİ BİNA ARMAĞAN EDİYOR
7 Ocak’ta açılışı gerçekleştirilecek olan Gürpınar Polis Merkezi, 7/24 görev başında olan ve toplumun güvenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen Türk Polis Teşkilatı’na Beylikdüzü Belediyesi tarafından tüm Beylikdüzülüler adına armağan ediliyor. Her türlü hizmetin vatandaşlarına en iyi şekilde ulaşması için mesai harcayan, diğer kamu kurumlarını da her koşulda destekleyen Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle inşa ettiği Beylikdüzü Müftülük, Mevlana Camii Kur’an Kursu ve Taziye Evi binasını da Müftülüğe armağan ediyor.

BEYLİKDÜZÜ 4 TESİS İLE AFETLERE HAZIR
Beylikdüzü Belediyesi 2017 yılında Beylikdüzü Belediye Başkanı olarak görev yapan Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı ‘Beylikdüzü Hazır’ vizyonunda Başkan Mehmet Murat Çalık ile hedef büyütüyor ve afet öncesi, afet anı ve afet sonrasında hizmet verecek dört tesisi Beylikdüzü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi, Afet Koordinasyon ve Lojistik Merkezi, Beylikdüzü Mutfak ve Kapalı Barınma Alanını hizmete açıyor.
Beylikdüzü Belediyesi’nin hayata geçirdiği 34 projenin içerisinde, zorlu şartlara rağmen dayanışma ruhuyla vatandaşların yanında olmak, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak, ilçeyi her türlü afete ve olumsuz doğa koşullarına karşı hazır hale getirmek için yapımı tamamlanan 4 farklı tesis yer alıyor. 10 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi’ndeafet sonrasında tüm afet lojistik ve ihtiyaç koordinasyonun yapılacağı, hazırlılık kapsamında gıda depolama alanlarının yer aldığı, afet döneminde güney mahallelere yardım dağıtımının yapılacağı tesisler yer alıyor.
Beylikdüzü Mutfak ise sadece afet anında hizmet vermeyecek olup; ihtiyaç sahibi ailelere günlük sıcak yemek dağıtımı, okul öğrencilerine beslenme çantası ve gençlere çorba dağıtımı buradan sağlanacak. 1.000 m² alana sahip bu mutfak günlük 2 bin kişilik, olası afet anında ise günlük 30 bin kişilik yemek çıkarma kapasitesiyle hizmet verecek. Bu kapsamlı merkezlere ilave olarak Afet Sonrası Kapalı Barınma Alanı ve Lojistik Destek Merkezi ile Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nin de tam donanımlı açılışı eş zamanlı olarak gerçekleşecek.


SOKAK ATIK TOPLAYICILARI İÇİN ÖRNEK PROJE
Sokak atık toplayıcılarının haklarını koruyarak insan ve toplum odaklı bir çözüm üreten Beylikdüzü Belediyesi, Geri Dönüşüm İşçileri Destek Projesi ve Atık Ara Depolama Merkezi’ni hayata geçiriyor. Proje, sokak toplayıcılarının çalışmalarını modern bir yapıya kavuşturmanın yanı sıra geri dönüşüm kontrolünü sağlayarak çevre ve insan sağlığını korumayı hedefliyor. Toplanan atıkların kayıt altına alınarak belgelendirilmesini de sağlayacak projede belediye, yönetmelik çerçevesinde ilçede bulunan 207 sokak toplayıcısı ile lisanslı firma arasında köprü görevini yürütecek.

4 YENİ KREŞİN TEMELİ ATILIYOR
7 Ocak’ta gerçekleşecek temel atma törenleri kapsamında ise her tür alanda öncelikli olarak kadınlar ve çocuklar için fırsat eşitliğini temel hizmet ilkesiyle hareket eden Beylikdüzü Belediyesi eğitimde fırsat eşitliği için ilçedeki ilk “Anne-Çocuk Merkezi ve Gündüz Çocuk Bakımevi” ile dört yeni kreşin temelini atıyor. 1.100 m2 alana sahip Yakuplu Anne-Çocuk Merkezi ile anneler çocuklarıyla birlikte sosyalleşebilme ve kendilerine vakit ayırabilme imkânı bulacak. Kadınlara birçok farklı konuda eğitim alabilme fırsatı da sunan merkez, aynı zamanda kadınların ekonomik hayata katılabilmesine de katkı sunacak.


Gürpınar Mahallesi’ne ikinci etüt merkezini de kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, 25 bin kitabın bulunduğu, 140 kişilik etüt alanının yer aldığı Aşık Veysel Kütüphane ve Etüt Merkezi’ni gençlere hediye edecek. Törenler kapsamında ayrıca, atanamadığı için inşaatta çalışırken hayatını kaybeden beden eğitimi öğretmeni Fedai Altun’un isminin yaşatılacağı Kavaklı Öğretmen Fedai Altun Kapalı Spor Tesisi’nin de tanıtımı yapılacak.


 Plajlarda Sığınmacı İstilası
Plajlarda Sığınmacı İstilası Srebrenica Soykırımı Bakırköy’de unutulmayacak
Srebrenica Soykırımı Bakırköy’de unutulmayacak Kars’ta kadın müdür yardımcısına mobbing
Kars’ta kadın müdür yardımcısına mobbing Kağıthane yazın spora doyacak
Kağıthane yazın spora doyacak DIVISIONARY zirvesinde ile İK’nın uçtan uca dijital dönüşümü anlatıldı
DIVISIONARY zirvesinde ile İK’nın uçtan uca dijital dönüşümü anlatıldı Gençlik Eyüpsultan’da ilk ayın kazananları ödüllerini aldı
Gençlik Eyüpsultan’da ilk ayın kazananları ödüllerini aldı ABB, sınıfında lider taşıma kapasitesi ve hassasiyete sahip olan en küçük endüstriyel robotu tanıttı
ABB, sınıfında lider taşıma kapasitesi ve hassasiyete sahip olan en küçük endüstriyel robotu tanıttı UyumHRM Yöneticisi Ferhat Zengin,  Peryön’de “Öncelik mi? Öncülük mü?” konusunu anlattı
UyumHRM Yöneticisi Ferhat Zengin,  Peryön’de “Öncelik mi? Öncülük mü?” konusunu anlattı Engin Zafer yazdı; Bir millete soykırım
Engin Zafer yazdı; Bir millete soykırım Küçükçekmece’den Pazarcık’a Bilim Köprüsü
Küçükçekmece’den Pazarcık’a Bilim Köprüsü AKŞENER :‘’BİZ İKTİDAR OLDUĞUMUZDA KANDİL’İ DÜMDÜZ EDECEĞİZ!’’
AKŞENER :‘’BİZ İKTİDAR OLDUĞUMUZDA KANDİL’İ DÜMDÜZ EDECEĞİZ!’’ AKŞENER: ‘’SAYIN ERDOĞAN, SAĞ ELİNDE HİZBULLAH VAR SENİN, SOL ELİNDE PKK VAR.’’
AKŞENER: ‘’SAYIN ERDOĞAN, SAĞ ELİNDE HİZBULLAH VAR SENİN, SOL ELİNDE PKK VAR.’’ Ümraniye Belediyesi’nin Minik Kahramanları
Ümraniye Belediyesi’nin Minik Kahramanları Sefaköy Sinoplular Derneği Fehmi Öztürk'ün yanında
Sefaköy Sinoplular Derneği Fehmi Öztürk'ün yanında Küçükçekmece Sinop spor'dan 3-0'lık galibiyet
Küçükçekmece Sinop spor'dan 3-0'lık galibiyet Oğulcan Ahmet Erdul Küçükçekmece spor’da
Oğulcan Ahmet Erdul Küçükçekmece spor’da Depremzede Kadınlar 8 Mart'ta tek yürek oldu
Depremzede Kadınlar 8 Mart'ta tek yürek oldu Öğretmenler depremi anlatmak için eğitim alıyor!
Öğretmenler depremi anlatmak için eğitim alıyor! İstanbul 16 Ekim dünya gıda günü'nde bütün dünya ile olacak
İstanbul 16 Ekim dünya gıda günü'nde bütün dünya ile olacak Gazeteciler Bakan Nebati'nin ‘metro onayı’nı sordu
Gazeteciler Bakan Nebati'nin ‘metro onayı’nı sordu Uzman çavuşlar ve polisler geçinemiyor
Uzman çavuşlar ve polisler geçinemiyor Türkiye 21,3 milyar dolarla en yüksek İhracat gerçekleşti
Türkiye 21,3 milyar dolarla en yüksek İhracat gerçekleşti Ataşehir Belediyesi’nden  öğrenciler kırtasiye desteği verdi
Ataşehir Belediyesi’nden  öğrenciler kırtasiye desteği verdi Atilla Çifter: yeni yılda enflasyonu beklendiği kadar geriletmeyecek”
Atilla Çifter: yeni yılda enflasyonu beklendiği kadar geriletmeyecek” Göyce-Zengezur’un Ticaret Bakanı Seyhan oldu
Göyce-Zengezur’un Ticaret Bakanı Seyhan oldu Türkiye tekrar sandığa gidecek
Türkiye tekrar sandığa gidecek Cumhurbaşkanlığını Kılıçdaroğlu, vekilliği Cumhur İttifakı aldı
Cumhurbaşkanlığını Kılıçdaroğlu, vekilliği Cumhur İttifakı aldı Farklı görüşlerin buluşma noktası Kent Yaşam Gazetesi
Farklı görüşlerin buluşma noktası Kent Yaşam Gazetesi 
       
       
           
       O SİTELERE GİRENLER YANDI!!!
          O SİTELERE GİRENLER YANDI!!!
         ŞOK! ŞOK! ŞOK! RİHANNA'NIN O GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI! KALDIRILMADAN BAKIN!
          ŞOK! ŞOK! ŞOK! RİHANNA'NIN O GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI! KALDIRILMADAN BAKIN!
         3 VE 3'TEN FAZLA ÇOCUĞU OLAN AİLELERE MÜJDE
          3 VE 3'TEN FAZLA ÇOCUĞU OLAN AİLELERE MÜJDE
         ŞOK MARKET EYLÜL AYI AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI
          ŞOK MARKET EYLÜL AYI AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI
         
        






 
             
             
            





