 
      
      EYÜPSULTAN – ARNAVUTKÖY – BÜYÜKÇEKMECE - BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye demokrasi tarihinin dönüm noktalarından 23 Haziran 2019 seçiminin 3. yıldönümünde, mesaisinin tamamını İstanbul’a ayırdı. Sabah saatlerinde “İstanbul'a Hizmette 3. Yıl Sunumu” etkinliğine katılan Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu rehberliğinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP milletvekilleri Sibel Özdemir, Emine Gülizar Emecan, Özgür Karabat ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun eşlik ettiği Kılıçdaroğlu’nun ilk adresi, Kanunî Sultan Süleyman'ın emriyle, Mimar Sinan tarafından 1555-1562 yılları arasında yapılan ve Kemerburgaz Kent Ormanı içerisindeki Alibeyköy Barajı’nda bulunan Mağlova Su Kemeri oldu. Kılıçdaroğlu, burada, İmamoğlu ve İBB iştirak şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Ethem Pişkin tarafından bilgilendirildi.


KAHKAHA ATTIRAN DİYALOG
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun Kemerburgaz ziyareti ilginç bir diyaloga da sahne oldu. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, kent ormanında karşılaştıkları Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Abdullah Demir ile ABD’li İngilizce öğretmeni Ian Fitzmorris’le renki bir sohbet gerçekleştirdi. Fitzmorris, İmamoğlu’nun, “Burada yaşıyorsunuz. Nerelisiniz” sorusuna, “Amerikalıyım. Boğaziçi Üniversitesi’nde çalışıyorum. Bu da öğrencim. Lütfen kurtarın” yanıtını verince, 4’lü ve çevredekiler arasında kahkahalar yükseldi. İmamoğlu’nun, “Genel Başkanım, Amerika’yı demek istemedi galiba” sözleri, gülüşmelerin dozunu yükseltti.

VATANDAŞTAN KILIÇDAROĞLU’NA: “BENİMLE TAVLA OYNARSAN, OYUMU SANA VERECEĞİM”
Kemerburgaz’ın ardından Arnavutköy’e geçen Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Boğazköy İstiklal Mahallesi’ndeki köy kahvesinde çay molası verdi. Kılıçdaroğlu, köylülerle ekonomi ağırlıklı bir sohbet gerçekleştirirken, İstiklal Mahallesi Muhtarı Suat Özgür, yaşadıkları sorunları İmamoğlu’na aktardı. İmamoğlu, yanında bulunan yardımcılarına, not aldırdığı konularla ilgi talimat verdi. Kılıçdaroğlu, ziyaretin sonunda bir vatandaşın “Benimle tavla oynarsan, oyumu sana vereceğim; söz” şeklindeki teklifine, “Tamam” yanıtını verdi.

ARNAVUTKÖY, BÜYÜKÇEKMECE…
Boğazköy’den Yunus Emre Mahallesi’ne geçen Kılıçdaroğlu, yapımında sona Arnavutköy Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. İmamoğlu ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Alpay tarafından bilgilendirilen Kılıçdaroğlu, rotasını Büyükçekmece’ye kırdı. Atatürk Mahallesi sahilinde, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, “Büyükçekmece-Beylikdüzü Kordonboyu Düzenlemesi İnşaatı”nda incelemelerde bulundu. Akgün ve İBB bürokratları tarafından çalışmalarla ilgili bilgilendirilen heyet, vatandaşların yoğun ilgisi altında Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ne doğru yola çıktı.

SON DURAK: BEYLİKDÜZÜ
Heyeti, Beylikdüzü’nde de Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte vatandaşlar karşıladı. Heyet, Yaşam Vadisi’ndeki çalışmalarla ilgili de İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa tarafından bilgilendirildi. Golf arabalarıyla Yaşam Vadisi turu yapan heyet, gezinin molasını Yaşam Bahçesi’nde verdi. Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu, İmamoğlu ve Çalık, Beylikdüzü Belediyesi tarafından üretilip, dar gelirli vatandaşlara ücretsiz dağıtılan salatalıkları dalından topladı. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetin son durağı, açılışı 19 Haziran’da gerçekleşen “Beylikdüzü Galeri”de sanatseverlerin beğenisine sunulan “Ekrem İmamoğlu Koleksiyonu Sergisi” oldu. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve aynı zamanda serginin küratörlüğünü üstlenen İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat’ın anlatımlarıyla sergiyi gezdi.

Video Linki:
Fotoğraf Linki:


 Plajlarda Sığınmacı İstilası
Plajlarda Sığınmacı İstilası Srebrenica Soykırımı Bakırköy’de unutulmayacak
Srebrenica Soykırımı Bakırköy’de unutulmayacak Kars’ta kadın müdür yardımcısına mobbing
Kars’ta kadın müdür yardımcısına mobbing Kağıthane yazın spora doyacak
Kağıthane yazın spora doyacak DIVISIONARY zirvesinde ile İK’nın uçtan uca dijital dönüşümü anlatıldı
DIVISIONARY zirvesinde ile İK’nın uçtan uca dijital dönüşümü anlatıldı Gençlik Eyüpsultan’da ilk ayın kazananları ödüllerini aldı
Gençlik Eyüpsultan’da ilk ayın kazananları ödüllerini aldı ABB, sınıfında lider taşıma kapasitesi ve hassasiyete sahip olan en küçük endüstriyel robotu tanıttı
ABB, sınıfında lider taşıma kapasitesi ve hassasiyete sahip olan en küçük endüstriyel robotu tanıttı UyumHRM Yöneticisi Ferhat Zengin,  Peryön’de “Öncelik mi? Öncülük mü?” konusunu anlattı
UyumHRM Yöneticisi Ferhat Zengin,  Peryön’de “Öncelik mi? Öncülük mü?” konusunu anlattı Engin Zafer yazdı; Bir millete soykırım
Engin Zafer yazdı; Bir millete soykırım Küçükçekmece’den Pazarcık’a Bilim Köprüsü
Küçükçekmece’den Pazarcık’a Bilim Köprüsü AKŞENER :‘’BİZ İKTİDAR OLDUĞUMUZDA KANDİL’İ DÜMDÜZ EDECEĞİZ!’’
AKŞENER :‘’BİZ İKTİDAR OLDUĞUMUZDA KANDİL’İ DÜMDÜZ EDECEĞİZ!’’ AKŞENER: ‘’SAYIN ERDOĞAN, SAĞ ELİNDE HİZBULLAH VAR SENİN, SOL ELİNDE PKK VAR.’’
AKŞENER: ‘’SAYIN ERDOĞAN, SAĞ ELİNDE HİZBULLAH VAR SENİN, SOL ELİNDE PKK VAR.’’ Ümraniye Belediyesi’nin Minik Kahramanları
Ümraniye Belediyesi’nin Minik Kahramanları Sefaköy Sinoplular Derneği Fehmi Öztürk'ün yanında
Sefaköy Sinoplular Derneği Fehmi Öztürk'ün yanında Küçükçekmece Sinop spor'dan 3-0'lık galibiyet
Küçükçekmece Sinop spor'dan 3-0'lık galibiyet Oğulcan Ahmet Erdul Küçükçekmece spor’da
Oğulcan Ahmet Erdul Küçükçekmece spor’da Depremzede Kadınlar 8 Mart'ta tek yürek oldu
Depremzede Kadınlar 8 Mart'ta tek yürek oldu Öğretmenler depremi anlatmak için eğitim alıyor!
Öğretmenler depremi anlatmak için eğitim alıyor! İstanbul 16 Ekim dünya gıda günü'nde bütün dünya ile olacak
İstanbul 16 Ekim dünya gıda günü'nde bütün dünya ile olacak Gazeteciler Bakan Nebati'nin ‘metro onayı’nı sordu
Gazeteciler Bakan Nebati'nin ‘metro onayı’nı sordu Uzman çavuşlar ve polisler geçinemiyor
Uzman çavuşlar ve polisler geçinemiyor Türkiye 21,3 milyar dolarla en yüksek İhracat gerçekleşti
Türkiye 21,3 milyar dolarla en yüksek İhracat gerçekleşti Ataşehir Belediyesi’nden  öğrenciler kırtasiye desteği verdi
Ataşehir Belediyesi’nden  öğrenciler kırtasiye desteği verdi Atilla Çifter: yeni yılda enflasyonu beklendiği kadar geriletmeyecek”
Atilla Çifter: yeni yılda enflasyonu beklendiği kadar geriletmeyecek” Göyce-Zengezur’un Ticaret Bakanı Seyhan oldu
Göyce-Zengezur’un Ticaret Bakanı Seyhan oldu Türkiye tekrar sandığa gidecek
Türkiye tekrar sandığa gidecek Cumhurbaşkanlığını Kılıçdaroğlu, vekilliği Cumhur İttifakı aldı
Cumhurbaşkanlığını Kılıçdaroğlu, vekilliği Cumhur İttifakı aldı Farklı görüşlerin buluşma noktası Kent Yaşam Gazetesi
Farklı görüşlerin buluşma noktası Kent Yaşam Gazetesi 
       
       
           
       O SİTELERE GİRENLER YANDI!!!
          O SİTELERE GİRENLER YANDI!!!
         ŞOK! ŞOK! ŞOK! RİHANNA'NIN O GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI! KALDIRILMADAN BAKIN!
          ŞOK! ŞOK! ŞOK! RİHANNA'NIN O GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI! KALDIRILMADAN BAKIN!
         3 VE 3'TEN FAZLA ÇOCUĞU OLAN AİLELERE MÜJDE
          3 VE 3'TEN FAZLA ÇOCUĞU OLAN AİLELERE MÜJDE
         ŞOK MARKET EYLÜL AYI AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI
          ŞOK MARKET EYLÜL AYI AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI
         
        






 
             
             
            





